​Kredietrapport​ aanvragen!

AAnvraag

Als ondernemer zijnde moet u iedere dag natuurlijk veel werkzaamheden verrichten. Het belangrijkste is natuurlijk het op orde houden van de administratie. Maar afgelopen maand kwam ik erachter dat er een aantal kredieten opstonden die ik zo snel  als mogelijk moest gaan betalen. Al deze kredieten waren fors verhoogd en daar baalde ik ontzettend van. Zodoende nam ik het besluit om opzoek te gaan naar een aanbieder waar ik goedkoop een kredietrapport​ kon gaan aanvragen. Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website ​kredietrapport​aanvragen.nl. Bij deze aanbieder had ik de mogelijkheid om het desbetreffende rapport aan te vragen voor slechts zes euro. Dat terwijl zo’n rapport hartstikke uitgebreid is.

Zie hieronder waaruit het bovenstaande rapport bestaat:

  • Algemene bedrijfsgegevens
  • Omzet en liquiditeitsontwikkeling
  • Kredietadvies
  • Betaalgedrag
  • Credit rating
  • Ontwikkeling van de credit rating
  • Balansgegevens
  • Concernstructuur

​Kredietrapport​

Een geweldige mogelijkheid!

Voor slechts zes euro heb ik via de bovenstaande website een professioneel rapport weten op te vragen. In dit rapport stonden alle openstaande kredieten en dergelijke die ik moest gaan betalen. Dezelfde dag heb ik al deze kredieten betaald en ik kon dus weer beginnen met een schone lei. Sindsdien vraag ik iedere maand zo’n rapport op simpelweg omdat ik er zeker van wil zijn dat ik netjes alle kredieten betaal!

Vind u het lastig om de kredietenadministratie op orde te houden? Dan raad ik het u aan om zo nu en dan eens gebruik te maken van de bovenstaande website!

AAnvraag