Hoveniersbedrijf Van de Ven heeft de uitstraling van ons pand verbeterd

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Omdat wij Hoveniersbedrijf Van de Ven hebben ingeschakeld en wij een zeer tevreden klant zijn. Heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Wij hebben een bedrijfspand die rondom is voorzien van een parkeerplaats. Echter konden wij wel wat kleur en sfeer gebruiken en daarom wilde wij wat (onderhoudsvrije) planten laten plaatsen. Omdat wij allen geen groene vingers hebben, was het raadzaam om deze klus uit te besteden.

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Ons pand ziet er weer representatief uit

Hoveniersbedrijf Van de Ven heeft voor ons een ontwerp gemaakt. Op dit ontwerp zag ons pand er direct een stuk beter uit, dus wij besloten spoedig een afspraak te maken. Toen de mensen van dit bedrijf aan de slag waren, viel mij op dat zij plezier hebben in hun vak. Dit heeft natuurlijk invloed op het eindresultaat. Toen zij klaar waren en ik samen met mijn collega’s om het pand liep, waren wij allen even enthousiast. Om het pand staan mooie groene struiken en een aantal waarvan er in het voorjaar mooie bloemen bij komen.

Wanneer ik ‘s morgen aan kom rijden dan zie ik hoe ons pand een hoop uitstraling heeft gekregen. Ook voor de klanten is dit een stuk prettiger aankomen omdat het nu echt iets uitstraalt. Kortom, het puntje is op de bekende “i” en daarom mocht deze aanrader niet ontbreken op dit blog. Zowel voor de zakelijke klant als de particulier staat dit bedrijf voor jouw tuin klaar! Heb je er geen? Dan maken zij er één.

Hoveniersbedrijf Van de Ven