Tip: Occasion leasen

occasion

Wat ben ik blij dat occasion leasen bestaat!

Nu praat ik meestal over zakelijke dingen op dit blog, maar dit moest ik gewoon met jullie delen. Nog niet zo heel lang geleden kwam ik voor een probleem te staan. Mijn eigen auto ging stuk! Nu kon ik kiezen om mijn spaargeld aan te breken en een grote uitgave doen om een occasion aan te schaffen, of ik kon een goeie occasion gaan leasen. Na het één en ander overwogen te hebben, ben ik toch gegaan voor een lease.

leasen

Maar bij wie?

Deze keuze was snel gemaakt na heel even te zoek op internet. Met de zoekterm occasion leasen kwam ik al snel op de website van Finalease. Deze website bood mij een overzicht met een voorraad van occasions. Finalease biedt de service om een garantiepakket af te nemen voor heel voordelige prijzen. Dit is wel een pluspunt! Bij aanschaf van een occasion zit dit er vaak niet bij en kom je nog een keer voor extra kosten te staan als je wat met de auto krijgt. Dat is nu dus allemaal verleden tijd!

onderhoud

Ik doe het!

Na al deze pluspunten ben ik heel snel tot het besluit gekomen om het leasecontract af te sluiten bij Finalease.nl. Het contract was transparant en eerlijk, geen kleine lettertjes. De auto werd nog even van binnen en buiten schoongemaakt voor me en werd al heel snel voor mijn deur gratis afgeleverd! Nu rij ik in een zeer jonge auto, met weinig kilometers gereden, met garantie, voor een heel voordelig maandbedrag! Bekijk de website www.finalease.nl eens. Ook voor jou staat er een occasion op je te wachten!

finalease.nl