Verse snacks met een frietwagen aan huis

fr-5-300x200Wat u waarschijnlijk al weet is dat ik een relatief jonge ondernemer ben. Ondanks mijn jonge leeftijd verlopen de werkzaamheden binnen in mijn onderneming soepel. Mijn personeel moet ik hier dan ook de nodige credits voor geven want zij werken hartstikke hard. Ik ben ook erg blij met het team die voor mij werkt. Dankzij hun is mijn bedrijf enorm gegroeid en daar ben ik hartstikke blij mee. Ik wilde mijn personeel dan ook op een leuke manier belonen. Om mijn blijk van waardering aan hun te tonen. Uiteindelijk nam ik het besluit een besloten feestje voor ons te organiseren en natuurlijk gaf ik ieder personeelslid dan ook een leuke kerstbonus. Tijdens het organiseren van dit feest. Kwam ik terecht bij Frietwagen aan huis via Snackmobiel.nl. Ik vond dit zeer interessant want met een Frietwagen aan huis via Snackmobiel.nl kon ik tegen een zeer scherpe prijs mijn gehele personeel gratis snacks laten eten, gedurende het feest. Uiteindelijk nam ik dan ook het besluit deze frietwagen in te huren!

fr-3-300x200Een top feest

Na het organiseren van het feest kan ik u achteraf dan ook mededelen dat het een top feest was. Met zijn alle hebben wij genoten van lekkere verse snacks en een alcholisch drankje onder het genot van goede live muziek. Iedereen vond het een geslaagd feest en dat was dan ook fijn om te horen. Wilt u een leuk bedrijfsfeest geven om uw personeel te belonen? Doe dit dan met een frietwagen dan weet u zeker dat iedereen de gehele avond lekkere snacks kan eten!